Til Ragnhild: Clown Wars

Jeg liker lette sabler. Jeg liker de så godt at når noen jeg kjenner medelte at han hadde skaffa seg en Force FX kopi av Darth Vaders røde fare var det ingen kjære mor, jeg måtte av gårde for å se på den. Og for en kopi! Den lagde lyd når man tente den(den kunne tennes!) den lagde lyd når den slukktes, den lagde lyd når den ble svingt, den lagde lyd når den treff saker og ting. Kort sagt den var det jeg hadde ventet på siden jeg første gang på barneskolen så de gode gamle filmene om Luke og hans farskaps problemer.

Klimakset kom da jeg en stund senere kom over min kamerat og ei annen som begge hadde tatt med seg sablene sine til et sosialt evenemang. Dette resulterte selvfølgelig i litt duelering noe som sparket den lille laiv-spilleren i meg opp i orgasmiske utbrudd. Lys som flimrer i øynene lyder av lette sabler som slås mot hverandre, kort sagt det var en opplevelse av de skjeldne.

Hvis du har lest så langt antar jeg at du har trukket følgende konklusjon:
Sjave liker star wars, men kanskje spesielt lette sabler.

Vel det stemmer nok, og jeg er faktisk en av de som syns de nye star wars filmene ikke er så ille, ja selvfølgelig er de ingenting mot de gamle gode, men de har underholdningsverdi og fantastiske dueller.
Dette innebærer at jeg sluker (nesten)alt som har jedier i seg. Noe som betyr at jeg liker clone wars serien de sendte på cartoonnetwork for en tid tilbake og syns det er festlig med star wars bøker om da Luke er blitt far og gifta seg med Mara Jade. Jeg er altså (nesten)altetende når det gjelder star wars.

Derfor tenkte jeg meg på kino for å se den nye clown wars filmen. Den animerte vet du den som har med seg en ganske kul dark jedi ved navn Ventress. Denne filmen hadde potensialet man ikke nødvendigvis har i ekte film, spektakulære kraftkrefter(forcepowers), vanvittige lyssabeldueller og liknende.

Så jeg spaserte med en lett optimistisk gynge inn i kinosalen og satte meg ned. Jeg hadde selvfølgelig sørget for at det var den engelske versjonen som skulle til å sprute ut på lerretet.

Og filmen er i gang.

Ca. Etter 10 min:

–Alle filmer er jo litt treige i starten.(veldig spent)

Ca. Etter 20 min:

–Like før det braker løs nå.(veldig spent(med kanskje en liten anelse tvil langt der inne et sted(ganske langt inne)))

Ca. Etter 40 min:

–Ahh, kom igjen! Gi meg litt lettsabelkamp i alle fall! (begynner å innse at det kan være anmelderne hadde rett)

Ca. Etter 1t:

–Zzzzz, huh? ah, ikke no gøy nå heller nei, zzzzzZZ

resten av filmen:

–Zzzz, huh? Ah, urk, hvorfor er jeg her, jeg kunne jo ha vasket kjøkkenet mitt i stedet.

I noe tilfeller går filmen glatt forbi dårlig, men morsom og falt ned i den dype og mørke dal av filmer som er dårlig dårlige, jfr. Gladiator Cop.

Jeg veit hva du kommer til å si, men tror du ikke jeg har det ille nok, uten at du kommer her med ditt: hva var det jeg sa, Ragnhild?  Hva kan jeg si? Du hadde rett, jeg lover å ikke høre på deg neste gang og.

Jeg er en Sjave i solnedgang, ha en lyssabelrik dag.

Reklamer

4 responses to “Til Ragnhild: Clown Wars

  1. Vaske kjøkkenet ditt? De ordene tror jeg ikke at jeg har hørt deg si før.

  2. Hei! nå må du ikke stille meg i et dårlig lys ovenfor leseren.

  3. <dårlig lys> sjølve </dårlig lys>

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s