Folka mine

Torstein:

Min filosofi-studerende venn som foreløpig holder til i Trondheim. Han er et notorisk d-menneske og har en tendens til å se ned på folk som ikke kan lage mat. Han ser på verden på en måte som kun han og de innvidde kan. hvor mye skulle jeg ikke gitt for å kunne se hva han ser.

Veslemøy:

Veninna mi som kaster alt som heter utdanning på dunken og bruker tida sin på å rote rundt i villmarka i Australia. Hun mener selvfølgelig at noe så besteborgerlig som universitetsutdanning er noe tull, men man kan jo ikke annet enn å prøve å konvertere henne.

David:

Dette er mannen med snakketøyet i orden. Han kan disutere alle 8 beina av en tarantell og kan  få den med seg på dansegulvet ellerpå. Skal man levere hovedoppgave er dette mannen til å lese gjennom den for deg, men ikke vent deg noe symati, mannen er nådeløs.

Ragnhild:

Hvis man leter etter en definisjon av ordet nerd, har man kommet til rette sted, er det noe hun ikke vet om rollespill, obskure serier fra england, film, spill, warhammer, tegneserier osv. er det ikke verd å vite, hun får mine eskapader inn i nerdetheten til å se ut som naturfag opp mot doktorgrad i partikkelfysikk med astrofysiske anvendelser.

Brage:

Mannen er en tek-frik. hvis jeg sier DNS og SMTP, RAM, BUS, SSD, CL9-9-9-24, F I/ll,SM,MMC,MS,xD(bulk), ja du skjønner tegninga, han kan det, og ikke bare det, dersom du tilfeldigvis har snakka med noen andre enn ham om noe som kan ha noe med han ekspertområde å gjøre blir han både sur, muggen og ganske ugrei å ha med å gjøre. Han vet nemlig best, han vet det som ingen andre vet og kan fortelle deg akkurat hva som er galt med den forklaringa som du fikk fra den andre personen du våget å spørre. Han er som navnet tilsier redningsmannen når Sjølve har falt uti voksenbasenget og ikke kommer seg opp igjen.

Forts.Følger

Reklamer

2 responses to “Folka mine

  1. Og kva med meg, Sjaveseg?

  2. Hvem vet hvem som dukker opp etterhvert, folk er et meget vidt begrep

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s